Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

OnLive endelig tilgjengelig

Skrevet av Strategist den 24 juni 2010 klokken 21:15

...men bare i USA.

Vel. Jeg innrømmer det: Da OnLive ble annonsert for et år siden var jeg oppglødd, men innstilt på ikke å tro det før jeg fikk se det. Det er helt klart et interessant konsept, og kan gjøre spill mye mer tilgjengelig for folk flest om det viser seg å fungere som utviklerene hevder. Men det gjennstår å se.

Nå skal vi altså endelig få se om løftene holder mål, for den 17. juni -altså i forrige uke - åpnet folkene bak OnLive endelig for at Amerikanere som har meldt seg inn i køen på deres nettsteder; her kan få tilgang til tjenesten.

For å få være med må man være blant de heldige utvalgte og bo innenfor en radius på 1000 miles fra et av OnLives datasentre.

Tjenesten er ventet å komme til Storbritannia i slutten av 2011. Når den vil kunne komme til Norge, hvis i det hele tatt, er uklart.

Nå er ikke de mest detaljerte rapportene om ytelse tilgjengelige enda, men bare det at tjenesten allerede er i omløp er noe jeg lar meg imponere av.

Dette er tjenesten som kan gjøre kraftige datamaskiner unødvendige.

Jeg digger kraftige datamaskiner og kommer til å fortsette med det, men mulighetene som åpnes og tilgjengeligheten av spill er likevel en drøm sett med en spillers øyne.

Jeg vet at jeg kommer til å følge med på alle rapporter fra de som virkelig har fått teste tjenesten i USA, og jeg kommer til å vente spent når tjenesten en eller annen gang kommer til Norge.