Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Dag 27: Dreiländerecke

Skrevet av Strategist den 3 august 2010 klokken 01:52

Idag turet vi Basel by.

Etter å ha gått gjennom gamlebyen og sett masse gamle bygninger og andre slike ting man finner i gamle bydeler tok vi turen opp til det noe mer moderne Stücki Shoppingcenter.

Som noen alt vil ha merket seg fra tidligere blogger, er jeg blodfan av Victorinox. Og vel. Victorinox er sveitsisk. Og i Stücki Center har de en nyåpnet Victorinox Brandstore. Det meste Victorinox selger er selvfølgelig langt utenfor vårt backpacker-budsjett, men når man først er i Sveits...

Need I say more?

Ja; også var vi i Dreiländerecke (Trelandshjørnet basically). Her møtes grensen mellom Sveits, Tyskland og Frankrike midt i Rihnen. Dette er rett utenfor sentrum av Basel by.

Så måtte vi selvfølgelig krysse over til Tyskland og deretter til Frankrike, for så å gå litt frem og tilbake, før vi dro hjem til the YMCA Basel igjen.

Bildene under viser henholdsvis Frankrike (venstre) og Tyskland (høyre) sett fra Dreiländerecke i Sveits, og nederst (fra høyre) Frankrike, Sveits og Tyskland sett fra broen over Rhinen.