Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Forumets Tilstand 1.05

Skrevet av Strategist den 22 oktober 2010 klokken 20:47
Dette innlegget er kategorisert under: Forumets Tilstand

En ukentlig oppdatering

Det er noen ting jeg vil ta opp med dere også denne uken. Så la oss begynne:

Ukjente konkurransevinnere
Vi har fått mange kommentarer på dette. Noen av dere føler dere urettferdig behandlet når medlemmer dere ikke har sett før vinner premier i konkurransene våre.

Først vil jeg påpeke at en del av disse klagene har medbrakt uriktighet. Vinnere med lang fartstid på forumet har fått passet påskrevet og blitt beskyldt for ikke å være verdige vinnere.
Men hva med brukere som aldri har skrevet på forumet?
Har disse noen mindre "rett" til å delta i konkurranser? Nei.
Gamereactor er en stor side. Vi har mange funksjoner som våre medlemmer kan benytte seg av. Vi har Konkurranser, Grupper, Forum, Blogger, Medlemsanmeldelser, Tekstkommentarer, Leserbrev og mye mer. Og alt dette kan man få tilgang til, og delta i, helt gratis ved å registrere seg på siden. Mesteparten av innholdet vårt er dessuten tilgjengelig helt uten at man registrerer seg.
Vil vi ha det noen annen vei? Nei.
Dere brukere og lesere er hva Gamereactor lever av, uten dere er vi ingenting. Vi vil at dere skal like innholdet vårt og trives her i communityet. Dere deltar her av egen fri vilje og velger hvilke deler av siden dere ønsker å benytte dere av. Så håper vi dere får øynene opp for hvor mange gode funksjoner vi har å tilby og at flest mulig ønsker å bruke vårt forum.

Konkurranser trekker folk, og vinner man en konkurranse er det kanskje med på å lokke et medlem til å utforske flere deler av denne fantastiske siden. Flere medlemmer og flere konkurransedeltakere er en vinn-vinn situasjon. Det gjør at Gamereactor kan drive bedre og bruke ressurser på å gjøre denne siden og dette forumet enda bedre og oppfylle deres ønsker. Er konkurransene populære kan Bernt Erik også bruke dette til å lokke produsenter til å bidra til enda flere konkurranser, med enda bedre premier. Igjen noe som er positivt for dere.

Også skal dere ikke se bort ifra at Bernt Erik kanskje jobber med å lage noen flere konkurranser som skal gå spesielt på forumet der dere som bidrar til dette communityet får ekstra uttelling. Allerede har vi månedens blogger, månedens brukeranmeldelse, månedens leserbrev og månedens bruker.

Chat-tråden
Jeg vil gjøre oppmerksom på en liten endring. Chat-tråden vil ikke lenger bli slettet hver gang den når 5000 innlegg, noe som nærmer seg med stormskritt i denne stund. Postcount har ikke all verdens å si, men det kan oppleves litt kjedelig for enkelte om postcounten deres reduseres med opptil flere hundre innlegg en gang iblant. Det foregår titt og ofte ganske interessante diskusjoner i Chat-tråden, og noen av disse kan det være verdt å søke seg tilbake til. Dessuten er det ikke noe å skamme seg over stor aktivitet og mange poster.

Takk for meg.

Moderasjonen er alltid åpen for innspill og tilbakemeldinger, utover tipsene om spammere og troll som vi setter svært stor pris på. Mener du noe om jobben vi gjør, så skriv det gjerne i kommentarfeltet under eller send oss en mail til moderator[at]gamereactor[dot]no.

HQ