Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Forumets Tilstand 1.2

Forumets Tilstand 1.2

Skrevet av Strategist den 5 november 2010 klokken 22:09
Dette innlegget er kategorisert under: Forumets Tilstand

«Spør ikke hva Gamereactor kan gjøre for deg, men hva du kan gjøre for Gamereactor.» -Strategist; 05.11.2010

Førsteposter: hva, hvordan og hvorfor.
Hva er en førstepost?: Jo det er fundamentet i en tråd. Det er der betingelsene settes for en diskusjon settes. Det er der inspirasjon gis. Det er der trådstarter sørger for at alle som deltar i diskusjoner i tråden har mulighet til å delta på like premisser.

Hvordan lage en førstepost?: Det gjør du ved at du finner et spill eller et tema som ingen har laget en (god) tråd om tidligere (førstemann til mølla). I førsteposten (OP) skriver du en kort begrunnelse og/eller beskrivelse av det tråden skal handle om. Gjennom dette definerer du tråden. Du skriver også inn viktig og/eller nyttig info (og eventuelle nyttige lenker) som er ment å besvare de aller mest basiske spørsmål, og gi grunnlag for meninger og diskusjoner.

Hvorfor førsteposter?: Fordi det er den viktigste byggesteinen i et forum. Lager du en god førstepost så er det ikke bare en bedre måte å vise seg frem som bruker enn hundrevis av poster; det er også en av de beste måtene du kan bidra til forumet og communityet Gamereactor.

For at Gamereactor skal fortsette å vokse, så trengs det at dere brukere lager stadig nye og gode førsteposter. Å ha førsteposten i en tråd er noe å være stolt av.

Jeg synes det er gøy å lage førsteposter. Å se at det er aktivitet i tråder jeg har startet er givende i seg selv. Vi håper at dere også skal finne denne gleden og samtidig gi et bidrag til å søke etter stadig nye diskusjonstema å ta opp her på Gamereactor. Man kan ikke alltid vente på at andre skal lage en tråd om et kommende spill man vil diskutere. Noen ganger må man ta saken i egne hender.

Hvis du ønsker å lage en ny tråd om et tema det viser seg at det allerede finnes en dårlig formulert tråd om, så kan det lønne seg å ta kontakt med en moderator. Hvis den eksisterende tråden har liten oppslutning og få poster, kan vi godt gå med på å stenge den til fordel for et nytt forsøk med en mer gjennomført førstepost.

Det er heller ingenting galt i å hente inspirasjon fra andre forum. Gamereactor Sverige syder av aktive tråder, og det er ingen copyright på diskusjonstema. Bare sørg for å skrive en original førstepost.

Chat-tråden i endring
Som en del av dere observante forumitter vil ha oppdaget allerede, så er reglene for Chat-tråden endret ganske mye i forbindelse med at 3.11 ble skiftet ut med 3.5. Det mest betydningsfulle for noen er nok at tråden ikke lenger vil slettes etter en gitt syklus. Forøvrig har vi slakket litt ned på reglene der. Det er åpent for litt mer tilfeldige samtaler og poster. Spam er selvfølgelig fremdeles ikke tillatt. Forvalt de nye frihetene med omtanke. Ser vi at det leder til mye kontraproduktiv oppførsel vil vi bli nødt til å stramme inn igjen. Chat-tråden er ment for å gi dere et sted å sosialisere, snakke løst sammen og kose dere innenfor gitte rammer.

Husk å møte oss på Gamestop imorgen!

Moderasjonen er alltid åpen for innspill og tilbakemeldinger, utover tipsene om spammere og troll som vi setter svært stor pris på. Mener du noe om jobben vi gjør, så skriv det gjerne i kommentarfeltet under eller send oss en mail til moderator[at]gamereactor[dot]no.

HQ