Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Forumets Tilstand 1.51

Forumets Tilstand 1.51

Skrevet av Strategist den 20 november 2010 klokken 19:08
Dette innlegget er kategorisert under: Forumets Tilstand

Oppfølging.

Denne utgaven av Forumets Tilstand vil handle om blogg-funksjonen og om enkelte andre følger av forumreformen forrige uke.

Regelendringer
Vi innførte et nytt sett regler for forumet i enden av forrige uke. Jeg vil oppfordre til å lese disse. Det har også blitt lagt opp en rekke stickytråder, først og fremst i Gamereactor-subforumet, som skal hjelpe både nye og gamle brukere å sette seg skikkelig inn i de forskjellige funksjonene og retningslinjene på forumet. Blant annet en tråd om Gamereactors kjente og ukjente funksjoner.

En egen tråd er laget for å understreke de aller viktigste forandringene i reglementet. Du finner den HER.


Blogger
Jeg skal ta for meg fenomenet blogger spesielt i denne omgang.

En blogg er et veldig fritt medium. Du kan skrive stort sett hva du vil, hvordan du vil og du kan publisere den nær sagt hvor du vil. Gamereactor har vår egen bloggseksjon der du kan blogge av hjertens lyst. Men vi har også et forum, og vi må derfor skape et klart skille mellom de to kommunikasjonsformene.

Bloggmediet på Gamereactor er tiltenkt som en slags "digital dagbok". Du kan poste anekdoter, hendelser, tanker, idéer og spillopplevelser, o.l. Spørsmål og diskusjonstopics skal postes som tråder i forumet. Dersom vi ser en blogg som ikke har form av en litterær tekst, men som spiller opp til en utdypende diskusjon eller et spørsmål om en eller annen form for hjelp vil moderatorene flytte bloggen over i forumet.

Et unntak er at vi fremdeles tillater dere å poste noveller, småhistorier og skoleoppgaver i bloggene deres.

"Ultimat"-tråder
Jeg tenkte å følge opp min gjennomgang om førsteposter fra Forumets Tilstand 1.2.
Dette forumet bygger nemlig i ganske stor grad rundt såkalte "Ultimat"-tråder (jeg foretrekker å kalle dem samletråder). Disse har dominert forumbildet, og det har i lang tid ikke vært tillatt å opprette tråder som handler om vagt et underemne av en allerede eksisterende samletråd.

Dette er det nå slutt på. For å få et mer livlig forum vil vi nå oppfordre til å lage spesifiserte tråder for det tema dere diskuterer. Dette være seg våpnene i et spesifikt spill, historien i et spill, spesifike elementer ved en sjanger osv. Denne nye regelen gjelder også for subforumene utenom spill-subforumet.

Årets kåringer
Til slutt vil jeg spille opp til kåringen av årets brukere som skal arrangeres i år som tidligere år. Jeg kommer til å legge opp tråden for avstemming fra den 6. desember. Innen den tid kan dere komme med innspill om kåringens avvikling og innhold i denne tråden.

Moderasjonen er alltid åpen for innspill og tilbakemeldinger, utover tipsene om spammere og troll som vi setter svært stor pris på. Mener du noe om jobben vi gjør, så skriv det gjerne i kommentarfeltet under eller send oss en mail til moderator[at]gamereactor[dot]no.

HQ