Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Forumets Tilstand 1.55

Forumets Tilstand 1.55

Skrevet av Strategist den 27 november 2010 klokken 00:13
Dette innlegget er kategorisert under: Forumets Tilstand

Abusus non tollit usum.

Kort blogg-beklagelser
Jeg ser meg nødt til å ta opp dette fenomenet nok en gang, slik jeg gjorde det i Forumets Tilstand 1.0.

Det har seg slik at brukere stadig avslutter sine blogger med; "Sorry for kort blogg", "Beklager kort blogg", "Beklager at bloggen er kort", o.l
Dette er en uvane. Hvem er det egentlig du beklager til?
Moderatorene? Skriv en lengre blogg ffs. Vi lar ikke være å slette en for kort blogg fordi du beklager deg. Du vet godt hva som er nedre grense for lengden på en blogg. Hvis bloggen er lengre enn det; hva har du å beklage for?
Brukere som klager over korte blogger? Hvis noen flamer deg for å skrive en kort blogg, kontakt en moderator. Hobbymoderering er ikke tillatt.
Den jevne leser? Tror du h*n klager over at bloggen er kortere og mer kompakt? Ggh

Redaksjonen? Igjen. Skriv en lengre blogg. Hvis du vil ha den minste lille sjanse til å få bloggen din i bladet: ikke avslutt bloggen med å beklage lengden. Forøvrig lønner det seg å ha noe interessant å komme med.

Hvis det skulle finnes noen annen, god, grunn til å beklage for en kort blogg, værsåsnill; opplys meg.

Brukeranmeldelser
Det har vært en del oppstyr den siste tiden rundt enkelte brukeres medlemsanmeldelser. I den anledning ser jeg det som aktuelt å bringe frem et punkt fra reglementet vårt (reglementet vårt):

3.4 Der en anmeldelse helt åpenbart er lagt ut kun for å dumpe gjennomsnittskarakteren til et spill, uten konstruktivt innhold, kan dette medføre en advarsel og at anmeldelsen slettes uten forvarsel.

Denne regelen er på ingen måte en regel mot å være uenige med det som er konsensus blant spillere og spillanmeldere. Jeg har ikke så langt funnet noe indikasjon på at de anmeldelsene som er stridens kjerne er ment som spam. Å tørre å være kontroversiell er ingen kritikkverdig egenskap. Man står fritt til å argumentere mot de kritiske anmeldelsene og kritisere den lave karakteren, men jeg vil gjøre det klart at det er lov å ha ulike meninger her på Gamereactor. Ikke alle liker alle spill like godt. Dersom du er skuffet over at gjennomsnittskarakteren blant brukeranmeldelser til et spill i GRs database er sunket lavt; så skriv en egen anmeldelse der du gjør rede for din egen vurdering av spillet.

Jeg vil oppfordre alle til å ytre sin sanne mening om spill her på GR. Det er det som er fundamentet i et spillforum og det er derfor vi er her. Dersom alle var enige hele tiden ville verden vært så mye kjedeligere. Den verste pine jeg kan forestille meg måtte være å leve i et paradis der at var fredfullt og ingen konflikter oppstod. Jeg lovpriser Nord-Korea for å skape spenning i hverdagen.

btw.
Moderasjonen er alltid åpen for innspill og tilbakemeldinger, utover tipsene om spammere og troll som vi setter svært stor pris på. Mener du noe om jobben vi gjør, så skriv det gjerne i kommentarfeltet under eller send oss en mail til moderator[at]gamereactor[dot]no.

HQ