Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Forumets Tilstand 1.58

Skrevet av Strategist den 18 desember 2010 klokken 05:45
Dette innlegget er kategorisert under: Forumets Tilstand

Ukeslutt.

Det er én uke igjen til Julaften. Julegaver skal kjøpes og julekort skrives (for de som driver med sånt). Men ta deg tid til å titte litt innom Gamereactor også i julen. Vi har en riktig fet julekalender. I Communityet kjører vi konkurranser med økte vinnersjanser for tilstedeværende og årvåkne brukere. Ta en titt og prøv skriveferdighetene eller kreativiteten i Månedens Forumbruker-konkurransen. Og ta også gjerne en test av vinnerlykken i Årets Kåringer. En heldig vinner stikker også der av med en fet premie.

Har du enda ikke laget deg nisselueavatar vil jeg anbefale deg å gjøre det også.

Forumets Tilstand
Forumet er i usedvanlig god tilstand. Det er ikke noe å ta tak i på forumet denne uken, så denne gangen blir Forumets Tilstand en gladblogg.

Gamereactor kom nylig på banen med en egen nettside i Spania. Den dukket ikke opp denne uken, men jeg tror ikke mange var oppmerksomme på den før nå. Derfor benytter jeg denne fredagen til å feire http://www.gamereactor.es . Dessverre kan jeg ikke noe spansk selv. Vil du diskutere på noe annet språk enn norsk med meg, join meg heller på http://www.Gamereactor.eu .

Community Initiativ
Jeg vil gjerne benytte denne ukens Forumets Tilstand til å, på vegne av hele moderasjonen, gjøre stor ære på et par brukere som har skapt svært betydningsfulle og positive initiativ i forumet. I denne omgang vil jeg trekke frem Tommy Kvaernerud som i sin store forumkonkurranse har loddet ut noen fantastiske premier. Hva er vel ikke mer brilliant for en gamer å henge over sengen enn en custom made spillplakat? Han har allerede kåret en vinner, og for å se hvem den heldige er trykk deg inn her. For å følge prosessen videre med produksjonen av plakatene, følg med på bloggen hans.

Neste ut er Noral. Med sitt initiativ har han skapt et holdbart konsept i Quizarro som har holdt på i hele tre sesonger nå. Her kan du vinne stadige premier. For å delta, gå inn i Quizarro-gruppen i Gamereactors Gruppe-funksjon. Der har du en gyllen mulighet til å stikke av med fete premier og heder og ære. Info om konseptet finner du også her og her. Så hva venter du på?

Vi setter virkelig pris på disse og alle de andre flotte initiativene som tas i forumet. Det være seg konkurranser eller forumtråder. Slik skapes og opprettholdes et godt Community.

Forumets Tilstand 1.58

--------------------
Snakk til oss!
Moderasjonen er alltid åpen for innspill og tilbakemeldinger utover tipsene om spammere og troll som vi setter svært stor pris på. Mener du noe om jobben vi gjør, så skriv det gjerne i kommentarfeltet under eller send oss en mail til moderator[at]gamereactor[dot]no.

HQ