Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Forumets Tilstand 1.59

Skrevet av Strategist den 27 desember 2010 klokken 01:34
Dette innlegget er kategorisert under: Forumets Tilstand

God jul!

Nok en uke er ved sin ende. Denne uken har vært travel, med mye god mat og flotte pakker. Det har også vært opprettholdt en viss aktivitet her på Gamereactor i all julefeiringen. Og nå som dere kanskje har fått mange nye spill eller andre harde pakker ser jeg frem til å lese og diskutere deres opplevelse av de nye spillene når vi nå går inn i det nye året.

Det er ikke så mye mer å si denne uken enn forrige uke. GRTVs julekalender har åpnet alle sine luker, og det samme har Gamereactors konkurranse-julekalender. Gratulerer til alle vinnere, og bedre lykke neste gang til de som ikke vant. Det er dog fremdeles mulig å vinne en julegave litt på etterskudd fra Gamereactor ved å delta i Månedens Forumbruker: Desember eller, om du ikke alt har gjort det, avgi stemme i Årets Kåringer.

Da gjenstår det bare å spørre:
Hvilke spill, konsoller, kontrollere eller annet stæsj fikk du til jul i år?

Forumets Tilstand 1.59

Awesome gave fra min søster.

/God jul!

--------------------
Snakk til oss!
Moderasjonen er alltid åpen for innspill og tilbakemeldinger utover tipsene om spammere og troll som vi setter svært stor pris på. Mener du noe om jobben vi gjør, så skriv det gjerne i kommentarfeltet under eller send oss en mail til moderator[at]gamereactor[dot]no.

HQ