Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Forumets Tilstand 1.6

Forumets Tilstand 1.6

Skrevet av Strategist den 6 januar 2011 klokken 03:34
Dette innlegget er kategorisert under: Forumets Tilstand

Beklageligvis ble nyttårsbloggen litt ute av sync. Rett og slett fordi det ikke var noe negativt å ta opp og enkelte av de planlagte punktene måtte koordineres og avgjøres først.

Det er et nytt år og nye muligheter. Så vi starer året med gode nyheter fra det gamle.

Forumkonkurranser: Premievinnere!
Månedens trådstarter i desember er kåret. Blant flere kandidater fant vi til slutt at Kakashi sensei hadde laget de beste førstepostene.

Vi kommer til å fortsette med slike konkurranser og vi vil snart annonsere konkurransen for Januar, men du kan alt nå begynne å poste tråder. Alle bidrag fra hele måneden telles med.

Dere har også avgjort Årets Kåringer 2010, og vi har talt opp alle stemmene. Trykk på linken for å se hvem som vant. Pga. sommel har jeg enda ikke sørget for at stemmetallene er blitt postet, men de kommer. Som lovet trakk vi en tilfeldig vinner blant alle som stemte, og den heldige vinneren var fattigmann. Gratulerer!

Nå håper vi at dere alle vil hjelpe oss til å gjøre det nye året til en like stor suksess som det forrige. Godt nytt år!

HQ