Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Forumets Tilstand 1.8

Forumets Tilstand 1.8

Skrevet av Strategist den 8 februar 2011 klokken 01:11
Dette innlegget er kategorisert under: Forumets Tilstand

Dessverre ble bloggen nok en gang kraftig forsinket.

Ny funksjon!
Dersom du, som meg, følger med på Norals blogg har du alt fått det med deg. Gamereactor har fått en ny funksjon. "Aktivitet" viser i ordnet stil hva du har tatt deg til på forumet den siste tiden. Du kan også gå inn på andres profil og se deres aktivitet.

IRC
IRC-kanalen er fortsatt aktiv. Ta en tur innom!

Killzone 3-event!
Gamereactor holder Killzone-event, der du kan spille Killzone 3 på kinoskjerm. På fredag fra 17 til 21 skal det være i Oslo, på Frogner kino, og utviklerne møter opp. Redaksjonen kommer også til å være der på fredag. Alle deltakere får med seg en pose med spillstæsj til Killzone 3. Aldersgrense er 18 år. Dersom du har tid; meld deg på. Dersom du ikke har tid: Hvem lar en slik sjanse til å spille i en kinosal og møte utviklerne gå fra seg? Rydd tid i timeplanen fredag 11. februar! Jeg har gjort det.

Arrangementet vil gjenntas i Bergen og Trondheim henholdsvis 15. og 17. februar.

HQ