Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Forumets Tilstand 1.82

Forumets Tilstand 1.82

Skrevet av Strategist den 12 februar 2011 klokken 04:53
Dette innlegget er kategorisert under: Forumets Tilstand

Ny uke, nye muligheter.

Killzone 3-event
En av de mest bemerkelsesverdige hendelsene denne uken var Killzone-eventet som ble holdt i Oslo i dag. Gamerector møtte mannssterke opp og både redaksjonen og moderasjonen var godt representert. En rekke brukere fra forumet hadde også funnet veien og jeg hilste blant annet på Sithlord. Dersom du interesserer deg for Killzone-spillene så var det et event absolutt verdt å få med seg. Om du ikke var der, men vil lese mer om arrangementet kan du klikke deg inn på Crazy Krakens blogg. Dersom du ikke var der råder jeg deg til å ta turen innom når det kommer til Trondheim eller Bergen.

Ukens moderatordiskusjon
(Humor:) Moderatorene har denne uken diskutert innførselen av en ny regel på forumet:

Strategist: Jeg har alltid synes at det burde vært straffbart å være dum.

Kronoz: Fair point.

Angående tilstanden og sånt
Det store fokuset denne uken har vært på Killzone-eventet, og for min del har jeg hatt det travelt med skolearbeid. Vi fikk svært godt med påmeldte til arrangementet og det var mange som dukket opp på selve dagen i Oslo. Også på forumet er det fortsatt godt med liv, og om du enda ikke har fått det med deg så er et igjen fult liv i IRC-kanalen. Klikk deg inn her for instruksjoner.

Til slutt en generell formodning som respons til en problemstilling moderatorene fra tid til annen blir satt overfor: Pass godt på passord. Også det du bruker på Gamereactor. Aldri gi fra deg passordet ditt til noen.

HQ