Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Små, ekle og avskyelige skapninger

Disse små, ynkelige kreaturene kjent som babyer er noe jeg ikke kan fordra! De er en ballast for samfunnet der de sitter i sine vogner og forventer å bli dyttet rundt til plasser som de har ingen glede av. De skal mates flere ganger om dagen og mesteparten kommer ut enten den ene eller andre veien fort nok uansett. Og når de først får maten ut riktig vei smykker de seg med en avskyelig odør som kan beskrives best som brekkekkel. Maten de spiser kommer på glass og består av suspekte blandinger som spekeskinke og agurk eller leverpostei og skogsbær. Så kresne er de altså, at de ikke har tenner slik at de skal bli foret med denne sære pureen.
Og hvilken nytte gir disse slukhalsene i samfunnet? Et lass med bleier til søppeldynga og slitasje på fortauene takket være kjøretøyene deres som koster mor og far en liten formue. De skal også ha egne bleiebrett på kjøpesentre slik at de kan gjøre i buksa når og hvor de vil.
Av populære fritidsaktiviteter blant disse små, ekle menneskene finner soving og hyling. De sover sikkert rundt 17 timer om dagen, men ikke om natten slik som samfunnet aksepterer søvnvanene. Om natten skal de absolutt hyle og skrike, enten for å fortelle at de er klar for å innta føde, eller for å si at de ikke får sove. De arme foreldrene blir så nødt til å prøve alle knep i boka, som innebærer synging og bevegelser som hevdes å virke beroligende på barnet, men som oftere fremkaller en oppgulpingseffekt enn søvn.
Det er lagt frem flere bevis på at babyer er mannevonde små, skapninger deriblant at de ikke kan la være å rive ut håret på voksne beundrere og prøve å kløne ut øynene på dem.
De er heldigvis fysisk svake, men dette gir dem en fordel i det at de kan spille ekstremt uskyldige. I norrøn mytologi er babyer kjent som tusser og byr ofte på problemer for gudsdommene i historiene om Tor og Odin. Det er også godt mulig at de står bak store hendelser som bombingen av Hiroshima og mordene på JFK og John Lennon.
Når de blir eldre har de krav på å få utdanning, men de gir som oftest blaffen i hvordan de kan hjelpe samfunnet til å bli et bedre sted. Forhåpentligvis vil fremtidens babyer og småbarn tenke mer fremover og jeg tror vi kan få dem ut i arbeidslivet før de er ni år gamle. Hjelp samfunnet til å bli bedre ved å lære babyene å gå snakke og å bruke toalett før de er seks måneder!