Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Festival og ferietur!

Festival og ferietur!

Her i min lille hjemby har vi en stor festival! Selveste Steinkjerfestivalen! Elevbedrifta mi skal ha et realfagsprogram for barn i forbindelse med dette og jeg får derfor to dagspass og diverse effekter. Om bare en og en halv time skal jeg derfor ut å se Big Bang, Bare Egil Band og Keep of Kalessin.

I morgen braker det løs med eksperimenter og Tre Små Kinesere, Pony The Pirate, Lillasyster og selveste Alice Cooper. Gleder meg stort!

Link til festivalen: http://steinkjerfestivalen.no/index.php?side=142

Søndag reiser jeg til Spania hvor jeg blir i hele fire uker! Tar med datamaskin slik at jeg kan holde meg oppdatert på det norske spillsamfunnet samt spille igjennom Crysis på Veteran.

Skal skrive en god del anmeldelser og blogger mens jeg sitter i sommervarmen (som jeg har vært uheldig å gå glipp av hittil). Når jeg kommer hjem vanker det flere bildeblogger og jeg lover å starte på "Ukas eksperiment"-bloggen igjen. Den skal bli omdøpt til "Kjøkkenkjemikerskolen" eller "Fislefysikerakademiet".

Men nå skal jeg på festival!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus