Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Kjerringråd

Skrevet av Ursa Minora den 7 september 2010 klokken 18:14

Du er ute i skogen og plukker sopp. De skeive hornhinnene dine gjør at du plukker rød fluesopp i stedet for matkantarell. Etter å ha gnasket i deg herligheten, får du ekstrem mageknipe. Men du fortviler ikke! For du har lest at det bare er å putte hvitløksmarinerte sylteakurker i nesa og plystre "God save The Queen" baklengs. Du prøver fånyttes og blir nok et offer for heksekunstens mest brukte practical joke: Kjerringrådet.

Kjerringrådene har en lang historie som ineffektive hjelpemidler og de har helt fra middelalderen hjemsøkt de stakkars arme sjelene som var for dumme til å forstå en ting. De har aldri studert legekunst eller natuvitenskap, de personene som velger priest på onlinerollespill, bare for å vise verden at de vet hvordan å sette på et plaster. Eller kanskje de tror de kan lære noe av det. Neste gang du får hjerteinfarkt kommer en person til å stå over deg og lage sirkelbevegelser i lufta. Eller så har han lest et kjerringråd og begynner å gni deg inn i yoghurt.

Vi har et rom i huset vårt som brukte å lukte sterkt av mugg. Etter å ha lest i Kamille at det hjalp å sette ut en tank med eddik bestemte min far seg for å prøve dette. Kjerringrådet funka supert! Det er ikke en duft av mugg igjen i rommet, selv om stanken av eddik har hengt igjen i flere år! Hvis du har maur på hytta skal det visstnok virke å hive pølsesnabber etter dem. Dette forundrer meg ikke, de trenger jo ikke å gå ut å sanke mat hvis de får den servert.

Det verste med kjerringrådene er at noen faktisk har tenkt ut og prøvd de ville ideene sine. Jeg har hørt at man skal drikke den første skvetten av urin hver dag, da blir man mer atletisk. Hvordan kan noen være så kvalme at de har slike syke tanker? Og hvordan kan de være så kyniske at de faktisk råder andre mennesker til å prøve dem ut? Disse kjerringene hører hjemme på én plass: lukket avdeling.

Det går rykter om at disse kjerringene egentlig er nisser ansatt av Illuminati. Om dette stemmer er uvisst, men hvis det er mulig å hjernevaske folk til å tro på disse sprø ideene, ikke minst å få folk til å gjøre dem i praksis, så kan de lett hjernevaske folk til å tro at de er verdens herskere.

Et knippe farlige kjerringråd:

Hvis du får kviser skal du dynke dem i bensin og tenne på.
Har du fått rotter er det bare å dynke huset i bensin og tenne på.
Hvis du har fått en flekk på buksa er det bare å dynke klærne i bensin og tenne på.
Hvis du har halsbrann må du drikke en liter eddik.
Hvis du har en dårlig hårdag kan du prøve å gå med en hatt laget av aluminiumsfolie.
Når du har vært på do så må du la døra stå åpen.
Sett ut grøt på låven.

EDIT: Jeg trekker herved tilbake alle mine påstander om at kjerringene står i ledtog med Illuminati.
Ei heller med frimurerne, aliens, Amerikas regjering, FRP, Atlantis, Danmark eller Beitstad Nattbadeforening.