Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Uten strøm i 2013?

Skrevet av Venom140 den 22 september 2010 klokken 20:46

Har mange hørt om Sol-eksplosjonene? De skal nok være en stor Son of a B!tch. De sier at det kommer en Super-Duper-Mega Sol-eksplosjon i 2013, jeg åpner for meninger, diskusjon og alt det. Men jeg vil at dette skal bli en blogg så jeg skal skrive en blogg.

Forskere har funnet på alt mulig rart. At datamaskiner og elektrisitet skulle gå helt gaiken I Year 2K, eller det store farlige svarte hullet de skulle lage I Sveits. Vel ingenting av det har skjedd. Utenat at de lykkes å lage et mini-svart hull I Sveits, og det nermeste vi har hatt I form for en "Year 2k" er at Playstation klikket mongo online den 1. Mars. Så går vi til 2012, som skal være dommedagen våres. Jaja sier jeg. Denne 2012 er slutten på Maya indianernes kallender, og det vil si dommedag for alle oss på jorden. Største pisset jeg har hørt... eller fram til nå.

I år 1859 sies det at det skulle være en Super-Duper-Mega Sol-Eksplosjon som slo ut strømmen der I X antal tid. Og noe lignende skjedde på 80 tallet, bare på 80 tallet var det ikke en stor eksplosjon. Da ble bare strømmen ute I 24 timer. Og her er vi. 3 år unna denne sol-eksplosjonen, jaja om det skjer får jeg nå spilt Bioshock Infinitive før det. For dere som ikke skjønner det enda, så er ikke en sol-eksplosjon sånn at vi ser ut vinduet, og BOOM sola går I tusen knas. Men det er lava eller magma på solen, som har en eller annen Elektromagnetisk puls, som bare med litt kan smelte alt av elektriske ledninger på jorda. Logisk høres det. Det sies også at etter en sol-eksplosjon skal himmelen bli helt blodrød. Høres ut som noen har spilt alt for mye Elder Scrolls IV Oblivion, å sett på Oblivion Gates.

Vet dere hva. Jeg mener at dette er bare PISSPREIK. Hvorfor akkurat I 2013. Hvordan kan de vite det. Lever de der? Sitter de å se på solen hele livet sitt. De sover sikkert ikke, de sitter å spiser når de er sulten. De har ikke tråkket på utsiden av labratoriumet på snart 40 år. Jesus for et godt liv. Og gjett hvem de har fått med på teamet nå? George Costanza fra Seinfeld. Han så en rød prikk på solen og ropte ut Oh My F#cking god. Vi mister strømmen I 2013. Men fra spøk til alvor, hvordan kan de vite det liksom?. Og det værste er at nå sitter 30% av alle som har hørt det og pisser I buksen. Idioter om de TROR at det blir å skje. Hold Kjeft til dere får vite om det BLIR å skje.

Hva om det skjer? Jaja det blir å ta noen måneder å bytte alt smeltete, ikke bare måneder. Det bli alle meneskenes oppgaver her på jorden. Skifte ledninger. Men hva hadde vært min løsning om dette blir å skje? Jeg mener selv at vi blir sannsynligvis å få en ekstrakt dato når dette blir å skje. Og 2 dager før dette skjer stenger vi ned alt av strøm som vi kan. Da mener jeg ikke at vi skal slå av dataen, og skru av lampen. Nå mener jeg koble ut alt hjemme, mens kraftverket skrur av strømmen. Bedre å miste det I to til tre dager enn å miste det seks måneder til flere år. Det er en ting jeg vil gjærne se om dette skjer, og det er den blodrøde himmelen.

Men I en artikkel jeg leste overdrev VG som faen. De sa at millioner ble å DØ pga dette . Skal de henge seg selv pga mangel på internett og strøm?

Link til overdrevet : http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=561263
Link til den andre vanlige:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10027420

Q
-Tror du på dette?
-Hva mener du om dette?
-Hva om dette skjer?
-Hva slags løsning hadde du hatt om du fikk vite at dette ble å skje?

Venom in his own Solar Pleksus