Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Forza Motorsport 4. It's Here..

Forza Motorsport 4. It's Here..

Skrevet av androcker den 13 oktober 2011 klokken 20:02

Endelig er det her.. Bilspillet mange bilspill elskere og bilentusiaster har venta på..

Forza Motorsport 4!

Som en bilmekkaniker, sier det jo seg selv, at jeg liker biler. Og selvsagt.. Bilspill.
Jeg har alltid vært en Gran Turismo fan, men etter jeg kjøpte 360 for ca 3 måneder sia, så tenkte jeg, at jeg bare MÅTTE ha meg Forza Motorsport! Det så så vellpolert og bra ut at jeg følte jeg måtte ha det.

Så jeg fikk et godt tilbud på Forza 3: Ultimate Edition av en kamerat på en elektronikk butikkm bare 199,-
Reiste hjem for å spille.. Og jeg ble helt slått ut over hvor vakkert, detaljert og perfeksjonert det spillet var! Jeg var hekta..

Jeg elsker kjappe biler, nye sportsbiler med nydelig design, og gode gammle amerikanske muscle cars!
Selv kjører jeg en 1992 Mazda MX-3 med en 1,8L V6 motor.. Ikke mye å skryte av, men den duger!
Har nå kommet oppi 210km/t med den! Ikke dårlig bare det..! (yeah.. I was scared shitless..!)

Men nok om det..

Når jeg leste at Forza 4 skulle komme, og at Top Gear teamet skulle være med ble jeg helt i ekstase! Jeg bare viste, at det kommer til å bli det ultimate bilspillet til dags dato! Og jeg måtte ha det!
Jeremy Clarkson.. Aah.. For en mann!
Jeremy presenterer, forteller info og historie bak bilene i en modus i spillet som heter Autovista, selvsagt har Jeremy humoren på plass som alltid når han forteller! I Autovista kan man gå rundt bilen og se på detaljene og lese om info eller få info lest opp.
Ekstremt kult!
Iallefall med tanke på at det er det nærmeste man kanskje kommer for å sette seg inn i en Lexus LFA eller en eller annen eksotisk sportsbil..

Jeg forhåndsbestilte Forza 4 på Platekompaniet, så når jeg åpna opp esken fra Posten, datt det 3 kort ut, der jeg fikk med 3 ekstra nedlastbare biler i tillegg til det Limited Collector's utgaven inneholder. "Boksen" inneholdt også en bok fult av bilder av ekslusive biler og info om bilene. Det var gøy å få noe slikt, så takk Platekompaniet!

Jeg er kjempe fornøyd med spillet så langt, masse løp å kjøre, masse modifikasjoner å ta seg til.. Og bare ha det gøy på banen å kjøre lekkre biler!
(Synd det ikke fins tv med lukt.. Så kunne man ha kjent den hærlige duften av svidd gummi..)

Til dere som ska skaffe Forza 4: Gled dere!

Takk for at dere gadd å lese Bloggen min!
Ha en go kveld videre.

Mvh Anders

HQ