Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Jeg har sett lyset.

Jeg har sett lyset.

Skrevet av cannibal den 11 mai 2009 klokken 13:58

For noen år siden ble det utrolig populært å spille online. Alle begynte å snakke om hvor fett Call of Duty 4 var, og at Halo 3 var konge.

Mange kompiser pustet og peste om at jeg måtte joine dem, men jeg kom alltid med kommentarer som:

- "Det eneste poenget med et spill er å runde det, for å så kjøpe et nytt spill!"
- "Virker for teit..."
- "Har ikke tid."
- "Lager baby med Annicken."

Da jeg sa dette ble jeg bare mobbet. "Dere vet Mats? Han har COD spillene, Killzone 2, GOW spillene og Fable 2, uten å spille online (OMFG, LOLZ!)!
Det eneste jeg hadde spilt online var Fifa 09.

Men en helt normal dag i forrige uke satt jeg foran tven. Jeg kjedet vettet av meg, og da jeg så bort på spillene mine fikk jeg en syk trang til å prøve Killzone 2 online. Grunnen til dette var at jeg leste en blogg om ranking her på GR.

Noen dager etter er jeg Lieutenant Colonel, og er så avhengig som man får det! Jeg kjøpte til og med Steel & Titanium pakken.
Jeg har også prøvd COD 5 i en times tid, og jeg må innrømme at jeg likte Killzone 2 mye bedre.

Har noen andre opplevd noe lignende, eller er det bare meg?

HQ