Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Natal VS Sonys Motion Sensor

Skrevet av jonaskram den 5 juni 2009 klokken 04:00

Nå skal jeg åpne hele greia med å si at etter å ha sett både Microsoft og Sonys pressekonferanser på E3 har jeg blitt mektig imponert over begge.
I allefall over Natal og Sonys blå dildo!
Jeg har tenkt meg litt om, lest litt blogger her og der, og rett og slett spekulert på hva som er best?
Natal eller dildoen?

Vel. Natal var uten tvil et fantastisk prosjekt som jeg virkelig... likte. Det har uten tvil et fantastisk potensiale til å bli gigantisk, ja kanskje til og med revolusjonerende innen spillteknologi.

Sony? Dildoen imponerte meg også kraftig, og jeg kan uten tvil si at jeg ser fram til den!
Ikke bare blir den most likely bedre enn Nintendos wii-mote, men kanskje mer stilfull også?
Nok om det. Selvfølgelig har begge disse to prosjektene sine fordeler og ulemper. I følge Jon-Cato er Sonys dildo en blåkopi av Wii-remoten, men da lurer jeg på... er ikke Natal samtidig en slags kopi av EyeToy? Greit nok at eyetoy suger, men Natal så faretruende kjent ut der.

Ikke misforså meg, for jeg digget begge deler, både natal og dildoen, men etter å ha tenkt litt over det de sa på Sonys konferanse, fikk det meg til å tvile litt på Natals bruksområde. sony sa at man må nesten ha knapper til visse ting. Natal sier jo at det er HELT uten knapper... Hvordan skyte? Sikte, greit nok, men skyte? Pull the trigger? No buttons, remember..? Skrike BANG inn i kameraet? Jeg vet ikke. Det fikk meg til å spørre meg selv om hva Natals bruksområde er egentlig. Klarer de å finne en god løsning på dette, kan det UTEN TVIL bli en fantastisk ting for Microsoft, men for øyeblikket må jeg si at dildoen virker mer trygg. (jøss... trodde aldri jeg skulle skrive at en dildo virket trygg)

En annen ting er Prosjektet til Peter Molyneux om gutten Milo. Det virket helt fantastisk om det er sant, men av en eller annen grunn stoler jeg ikke på fyren. Klengenavn som "Spillbransjens største skrytepave" hjelper vel kanskje ikke på tilliten, men selv om Milos AI var fantastisk, tror jeg ikke et sekund på at "Claire" var en skuespiller. Beklager Peter, men I think yer full of it! Prove to me that yer project actually is "teh shit", and you'll get full trust from me!

Botom line is:
Natal har et umåtelig stort potensiale, men kan muligens treffe noen små hindringer på veien som faktisk kan ødelegge hele greia.
Muligens en kopi av EyeToy som rett og slett bare fungerer mye bedre?
Peter Molyneux og Milo? Kanskje FOR godt til å være sant?

Dildoen virker som en sikker måte å følge strømmen på. Kan bli gigantisk, eller den kan faceplante horribly, men det at den har knapper gjør at jeg tror den heller litt mer mot førstnevnte.
Muligens en kopi av Wii-mote som rett og slett bare fungerer mye bedre?

Natal VS Sonys Motion Sensor: Den som lever får se!

Picture highly relevant!