Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Ratman Speler Amnesia

Ditta kan kanskje komme som ein badass sjokk men skrekk spel har vært min svakhet helt sida ... vel ever. Heile mitt liv har eg ALLTID passa på spele skrekkspel med lysa på og med venna og forsatt hylt som ei lita jente. Her ein dag prøvde eg amnesia hos ein kompis og etter å ha spelt i ca 14 sec kom vi fram til at joda det hadde vært morsomt å lage ein lets play av den. + at no som Meg, erlend og pål nok ein gang er dei einaste igjen i noenspillsuger er det på tide å ta eit tiltak for å heve produktiviteten.

Så dette er ein test. Om dåkke liker dette kan eg forsette å pine meg gjennom ditta horrible spelet og legge ut ein 10 mins episode kvar uke. (eller kanskje til å med oftare?)

Vanlige annmeldelser av både meg og Erlend og Pål vil komme til riktige tid med det første men det er berre eit spørsmål om tid før vi ikkje klarer å mekke 1 vid i veka lenger sida ingen andre enn oss gidder å bli i NSS i meir enn ein episode! Anyway! Nok chit chat! Enjoy videoen!

Fram til 4min og noko visste eg ka som kom til å skje i spelet fordi eg tok eit par test shots før dinna som gjekk til helvete. Ellers har eg ALDRI spelt amnesia før, ikkje engang sett på nokon trailers. Eg veit faktisk ikkje ka monstera ser ut som. OM det i det heile tat finnest monster :P

http://www.youtube.com/watch?v=1eOd7OBTp60&feature=channel
_video_title