Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Ratman Annmelder Dead Space 2

Då var det den tida av veka igjen folkens! Ja eg veit, den er ein dag for sein men for å være ærlig skulle eg aldri trudd at vi skulle klare å meir eller mindre henge med på 1 vid i veka policien i so mange veke! Vi har ofte vært nære på å berre skippe ein veke eller to men har alltid blitt motiverte til å lage meir takka være hyggelige kommentarer og subscribers!

Grunnen til at eg er sein denne veka er fordi eg har jobba som ein galning med mud spelet vårt (om nokon hugser den). Den har faktisk begynt å ta form! Vi har fått in fiender, lengre baner og collectibles i tillegg til at eg lagde 4 soundtracks for spelet - ein til kvar bane + cinematic :D Og JA det går ann å skippe cinematicen no hehe!

Om dykk er interesserte i soundtracksa eg har laga kan dykk høyre dei HER

http://soundcloud.com/ratman-4

Forøvrig er vi no oppe i video nummer 20! Hipp oh hoy!

Sorry for alt snikk snakket men eg prøver å holde dissa blogg inlegga lange og .. vel lange for tida so HER er vertfal linken til videoen!

http://www.youtube.com/watch?v=lyfSNZyph8o

eg lukta 16 dislikes ifrå fans sånn som med halo reach og assassins creed videoen :P

Ikkje vær sjenerte i kommentar knappen no då folkens! :D Eg vil gjerne ha tilbake melding på sangane også! Ha ein ellers god dag / natt / whatever rocks your boat.