Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Ratman annmelder Uncharted3

Sjølv om ting som superstudentbudsjettet mitt og tid som eg har altfor lite av pga point and click spelprosjektet mitt dudefish står MEGA i veien for at eg ikkje får laga like mange annmeldelsa som før klarte eg LIKEVEL å skvise ut ein annmeldelse for dykk!

Hemmeligheita bak detta var at eg klarte å okkupere hybelen og playstationen til ein kompis lenge nok til å klare å endelig runde eit aktuelt spel som faktisk folk gir to shits om. (eg har berre ikkje råd til aktuelle spel -.-)

I tillegg har eg tatt meg ein liten pause ifrå å animere til p & c spelet mitt så yeah.. WHATEVER, ingen gir two shits om alt ditta! Det dykk derimot kanskje gir two shits om er linken til denne videoen! Og her er den!

http://www.youtube.com/watch?v=7T24i_XIoL8

Btw, eg har fått eigen spalte på ein norsk spel relatert side som videoane mine OG finnest på men eg veit ikkje om det e kult at eg drive å posta linka til den sida på dinna bloggen så eg posta berre youtube linkane enn så lenge. Så om ein nåkken form for admin har nåkke input på den matteren vil eg gjerne høyre meir om det. For det hadde vært kult om dei fekk eit par ekstra clicks takka være vidsa mine :)

Uansett peeps! Godt nytt år and all that good jazz! Take care!