Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Whats up everybody! Pvp Minecraft

Eg har ikkje posta nåkke innlegg her på ååår og dag så ikkje rekn med at eg er overasket når dykk seier at eg fullstendig har gått i glemme boka! For dykk som hugser er eg fyren som lagde ein masse kule vids back in the day når eg ikkje hadde noko bedre å finne på.

Vel no får tida holder eg på med så masse rart som spelprosjekter, skule og band at eg ikkje har tid til å diske opp nye annmeldelser som det pleidde å ta 15 timer å mekke. Men svolten etter å mekke vids er forsatt der, og sjølv om eg har prøvd meg på å lage starcraft og andre spel som ender på craft vids har ikkje seer tallet vært så imponerende.

Eg er verdens største pyse så å lage amnesia vids har vært vanskelig og. MEN, eg TRUR kanskje at eg og ein kompis har komt på med ein ganske god konsept no der vi speler på pvp minecraft server uten regler. Vi laga ein serie der dykk for lov til å følle med på våre eventyr der vi prøver å være bola nok til å banke alle på serveren på intervaller av 20 minutter.

Så eg ber dykk om å sjekke ut denne videoen for så å fortelle meg kor underholdande den er. Eg SKAL få laga fleire annmeldelser så fort eg får tid til det!

Også: Er det nokon som er interessert i fleire SC2 eller League of Legends videoer? Isåfall, kva slags videoer?

Takk for din tid, og her er linken.

http://www.youtube.com/watch?v=1qZUHIyKhnI&list=UU7MiGo0er0
H8sjFBUpEaZjA&index=1&feature=plcp