Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Det blogges så blekket spruter!

Skrevet av remote den 10 mars 2008 klokken 23:08

Jeg har som alle andre her oppdaget at det stadig blogges oftere og oftere. Og jeg følte for å hjelpe til. I dag er dette blogg nummer elleve!

Jeg sier ikke at dette er negativt tvert i mot. Det er positivt at folk forteller det de har på hjertet. Men det er formidlingen av budskapet som kan være negativt. Men tilfellene er nå veldig få og moddene gjør en god jobb med å slette de ubrukelige (tror jeg da).

Husker da funksjonen startet. Da var de gode bloggene et fåtall, for mange visste ikke hva de gjorde. Det ble raskt satt opp regler og altfor korte blogger ble skjelt ut. Det har tydeligvis gitt resultater. Bloggene har fått en mye høyere standard. Grunner til det kan være at funksjonen har vært her en stund og folk vet hva de driver med. Enda en grunn kan være til flere aktive brukere som skriver om det de har på hjertet.

Måter du kan få en av mine kommentarer på din blogg er først og fremst en god overskrift. Avsnitt er også bra. Det er kjedelig å lese en lang blogg uten avsnitt eller en med for stor mellomrom mellom de. Et tema som fenger er også sefølgelig nødvendig. Et bilde skader ikke! Dette er ikke på noen måte regler, men hvordan jeg vil ha bloggene.

Det har blitt blogget om alt mulig her på GR. Men jeg har sett mange som kritiserer hva folk skriver om. "Dette er en spillside ikke et skjønnlitteraturforum". Dette blir for meg feil. Siden når har GR vært et spillforum? Jeg mener at man kan få blogge om alt man vil uten at folk klager. Utrolig nok er også de fleste bloggene om noe helt annet enn spill.

Jeg kan ramse opp mange gode bloggere som har lagt arbeid i det de gjør, men jeg vil ikke nevne noen så de som ikke blir nevt blir skuffet. Tross alt kan jeg lage en liste over de fleste aktive brukerne^^

Dette er ikke et prakteksempel på en god blogg, men det har i hvertfall et budskap:
Fortsett å blogge om alt mellom himmel og jord og legg litt tid i det. (DU kan gjøre GR bedre)

Og ikke minst takk til GameReactor som har gitt oss bloggekreftene vi trenger for å skrive!

(Skrev en blogg først, men jeg krysset ned siden ved et uhell og den forsvant. Så jeg måtte skrive alt på nytt igjen. MEN jeg følte for at det MÅTTE være på tide med en ny blogg)

//remote