Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

The Gamefather II - A GameReactor parody

Skrevet av remote den 5 juni 2008 klokken 23:34

The Gamefather II - A GameReactor parody (1/2)
The Gamefather (første episode) kan du lese her.

Skumle hensikter

Bernt Erik fikk vondt i hodet hver gang han tenkte på det han snart skulle gjøre. The Gamefather, Jon Cato, hadde gitt ham klare og idiotsikre innstrukser. Helt fri for spontane feilgjørelser. Dette kunne bare ikke gå galt.
Bernt Erik lettet litt på Fedorahatten, som satt elegant på hodet. Han la seg ned på magen i en lydløs bevelgelse mellom buskene. Helt usynlig for målet. Han beveget armen så stille som når Kratos svinger sitt sverd (ikke akkurat lydløst). Den beveget seg i retning ned mot pistolholderen, men så nølte den litt, og gikk forbi. Den tok heller tak i en kvadratisk formet moderne verktøy.
Gamer.no lokalet syntes godt for Bernt Erik, men han syntes tvertimot noe godt for dem. Det var bare en fordel. Hva hadde familien med The Gamefather i spissen pønsket ut nå da?
Bernt Erik lå fortsatt i bakhold, men nå med en PC foran seg. Planen om å kvitte seg med Gamer.no, var klar. Den gikk i flere trinn, og det første trinnet var nøye gjennomtenkt. Han var satt til å spamme ned forumet deres.

«Hva er vitsen?» spurte Carl Thomas til Jon Cato.
«Hva som er vitsen?! Vitsen er å psyke ut motstanderen,» forklarte han. «Varme de opp, så de skal bli klare til kamp.»
«Er det ikke bedre at jeg får anmelde GTA V i stedet?» spurte Carl Thomas.
«Nei, gjør oppgaven din nå. GTA V skal jeg anmelde selv.» Svaret var skuffende i Carl Thomas' ører. Dette merket Jon Cato, og han var en mann som ikke ville gi noen i familien noe nedganger.
«Du kan jo få anmelde Min Hest XII, Carl Thomas.» Han nærmet hodet sitt mot hans. Han hvisket:
«Men ikke si noe til Bernt Erik.»
Dette var som musikk i Carl Thomas' ører, og han ble hoppende glad.
YESS! tenkte han.

Carl Thomas gikk bortover en korridor i familielokalet, og inn en dør. Rommet var stappfullt med klær og kostymer. Hva hadde han fått beskjed om å gjøre?

Daniel lurte på hvorfor meningen med livet var 42. Men spørsmålet var jo så avansert at det egentlig ikke var utpønsket. Var Daniel den timelige utvalgte som skulle finne spørsmålet og redde verden fra jordas undergang? Eller skulle noen andre utvalgte gjøre det før ham?

Gamer.no lokalet var grått og trist. Det lå i utkanten av byen som faktisk så grønn ut fra et fugleperspektiv. Carl Thomas spaserte mot målet, fast bestemt på å gjøre oppdraget perfekt. Uvanlige klær preget utseendet og han prøvde å tilpasse det mot skrittene med vrikk. Den røde leppestiften var kanskje satt på litt for fort, siden mye av munnen var helt rød. Med sine sexy vrikk og et lystig smil stilte han seg utenfor lokalet. Han sto der han sannsynligvis kom til å raskest bli lagt merke til fra vinduene.
«Joho, gutter!» ropte Carl Thomas med en løftende arm mot de plutselig kåte Gamer.no annsatte. De så ut og ble store i øynene. Alle på kontoret sprang ned trappa og ut døra for å omfamne seg til den lystige «kvinnen.» Hvilken nerd kunne ikke motstå den fristelsen?

Bernt Erik visste at det var nå han hadde sjansen. Han hadde nok advart de mer enn nok med alle de spammemeldigene. Kengro ville ha krepert med en gang hvis han hadde vært moderator der. Han skrev truende meldiger på BF2142 forumet som:
«Jeg headshoter deg med min sniper! Jeg og Trønderbataljonen vil owne dere! PWZOrS OMZOFOMOGOOD»
Nå var Bernt Erik på vei inn bakdøra, takket være Carl Thomas sin avledningsmanøver. Han holdt fast fadorahatten, mens han sprang. Han var jo kretsmester i 100m, og sprang fortere enn et lyn.

Jon Cato smattet på en nytent Cubasigar, akkurat som i badassfilmene. Men egentlig var det kun sigaren som var badass. Den dreper jo flere enn noe annet menneske.

The Gamefather II fortsetter i del (2/2.) Den kommer om maks en uke.

//remote