Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Eksklusivitet er alt!

Skrevet av remote den 13 juni 2008 klokken 12:05

Det å være eksklusiv er nøkkelen til alt. Også her på GameReactor og i spillverdenen generelt. Overalt kort sagt.

Noen her bruker (Iblandt) denne bloggefunskjonen litt for ofte. De kan like godt skrive bra hver gang, men det blir kjedelig når man blogger to ganger om dagen. Men som oftest går det bare ut på lengden og kvaliteten. Jeg har sett begge typene konsekvensene av hyppig blogging fører til.

Hvis du ikke engasjerer deg i bloggen du skriver, er det lett å se for de som leser den at du bare blogger for å ha noe å gjøre. Altså de dårlige bloggene. Jeg har sett noen som har hatt en slik periode, og de bloggene så jeg nesten på som spam. Vrir om Miyamotos versjon: En dårlig blogg er dårlig for alltid, men en god blogg er bra lenge (, eller noe i den duren.) Til slutt så bare overser jeg slike blogger og finner heller en bedre å lese. Bloggen jeg ikke leste var ikke bra eller eksklusiv nok.

Det finnes også de som viser et engasjement når de blogger, og de gjør det veldig vellykket. Men hvis de mangler den ene tingen denne bloggen handler om, nemlig eksklusivitet, blir resten av de gode bloggene kjedelig. Man gidder rett og slett ikke å lese de, siden de kommer alt for hyppig. Slike bloggere har jeg også sett. Litt synd egentlig; en god blogg for ingenting.

Ser man på 42s bloggserie for litt siden: "Legenden om Zelma", ser man en nogenlunde eksklusivitet i det, og det er derfor det ble så bra!

Ser man på andre eksempler som ikke bevarte en slik eksklusivitet som bloggversjonen av sagaen til Bill Gates, som jeg forøvrig var med på å skrive, men ikke orket å lese, for de kom for hyppig. Det er også litt synd.

Hvis man sammenligner blogger med spill finner man det samme problemet hos EA og Ubisoft. Hvem gidder å spille det samme spillet i en serie som kommer ut hvert år? Har du Fifa 02, 03, 04, 05, 06, 07 og 08? Kjøpte du RSVegas 2, da det var kliss likt det forrige og kun hadde et 2 tall bak? Det finnes verre spill, men de to spillutviklerne gjorde de ikke akkurat bedre.

Eksklusivitet er alt! Det kan vinkles i alle sammenhenger, og er som oftest positivt. Det eksklusive får det til å virke bra, nytt, noe spesielt.

Behold eksklusiviteten i deg!

(Ikke ta det så tungt, hvis du føler deg truffet. Det går an å forandre seg.)

//remote