Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Hvordan skrive en kommentar-rik blogg¤¤

Skrevet av remote den 21 august 2008 klokken 21:34

Det evige spørsmålet med blogging: Hvordan skrive en blogg som får flest kommentarer som mulig?

Jeg vet at det ikke bare blogges her på GR for og kun få ut det man har på hjertet. Langt ifra. Man gjør det kun for å få kommentarer som man kan fryde seg over. Alle personene på GameReactor rangeres etter hvor mange kommentarer man har på sin mest leste og mest kontroversielle blogg.

Så tilbake til spørsmålet igjen. Hvordan få mange kommentarer på bloggen sin? Jo først må man begynne med overskriften. Man kan ikke kalle en blogg for "Torsdag-03-02- blablabla". Det er ikke interessant nok for de fleste brukerne her. Hvis man heller klarer å omjustere bloggnavnet til noe mer som: "PS3 SUX BIGTIME!!11!1" eller: "Gears Of War er jo bare CRAP!!" eller kanskje min favoritt: "Topp 10".
En god blogg med mange kommentarer må ha et engasjerende og ikke minst et navn som ikke lyder bra i de flestes ører. Eller så kan man jo bare kalle det på noe som starter med "topp" og slutter på "10".

Så... Må man tenke på utseende. Selve formen på bloggen må være lett og luftig. Med mange store avsnitt og ikke altfor mye tekst. Hvis man kjenner kunsten kan til og med Sersjant Drittsekk eller LuXe kommentere bloggen din.
Bloggen må være fra 230 til 450 ord. Ikke mer ikke mindre, men akkurat i mellom der. Den må være kort for at alle de analfabete i Norge skal kunne bruke mindre enn ett år på den. Det er den viktigste faktoren.
Men det finnes en snarvei også: Hvis man har en overskrift som: "Suger BF:BC?", slipper man å skrive en blogg siden innholdet og diskusjonen i bloggen allerede står der. Derfor kan alle brukerne enkelt kommentere med en gang.

Når du har trollbindet leseren har du klart det. Du behøver ikke tenke på innholdet eller lengden så lenge du får mange nok kommentarer.

Det kan være lurt å ha med et bilde brukerne kan stirre på etter å ha lest den korte og effektive bloggen. Etter å ha hatt en kontroversiell overskrift med like mye kontroversielt tekst, må man ha et like kontroversielt bilde.

Så må man ha et siste virkemiddel som bare oser i brukerne og gjør at de skriver en kommentar. Enten så må man hete Bernt Erik, som får mange kommentarer på bloggene sine uansett, men det kommer jo bare ham til nytte. For oss dødelige må man ha med en fengende sluttsignatur:

//remote

Slik må det gjøres.

OG til slutt hvis man ikke er helt koko, er det OK å leke ved motorveien.

*PS* LES MIN FØRSTE KOMMENTAR I KOMMENTARFELTET UNDER! <---