Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Ikke trykk her!!!

Skrevet av remote den 31 oktober 2008 klokken 16:29

Jeg vil anbefale på det sterkeste at du ikke leser videre. forsvinn! Du har ingenting her å gjøre, hva er ditt formål? Stopp!!! Jeg forbanner deg. Jeg sender satan og alle hans onder på deg, eller, hvis du er satanist, sender jeg heller Jesus og hans disipler på deg. Men budskapet er klart: Stopp å lese. Den informasjonen jeg skal gi er hemmelig og kun forbeholdt de med litt mer viten. Den er konfidensiell! Håper du virkelig stopper her, stopp!!

Jaså, du klarer ikke å stoppe. Og det etter alle disse advarslene. Hvis ikke advarsler hjelper får jeg heller begynne med sjokkerende sannheter du kanskje ikke vil vite, og dermed har du ødelagt livet ditt på grunn av din naivitet! Mora di er kvinne! Faren din er mann! Hvis ikke dét var sjokkerende nok for deg så vet jeg ikke hva. Du er adoptert fra Afrika, ulovlig importert, smugglet, som fremtidig sex-slave. Tror du ikke på noe av dette? Så ikke les lengre! Stopp!

Hva? Du er der fortsatt? Hvis ikke advarsler og sjokkerende sannheter er nok for deg, hva med spoilere? I Fable 2 så dør Jackie! Det er du selv som er sjakalen i Far Cry 2! Shocking, hva? Fikk du lyst til å stoppe nå? Hva med denne spoileren: I Super Mario Galaxy så må man faktisk banke Bowser!!! Wooahh. Borte nå, redd for flere spoilere? I Fallout 3 så kan man danse hulahula! Du har sjansen til å stoppe nå hvis du har lyst!

Hva? Vil du fortsatt se hva som er konfidensielt? Vel, nei, for det er konfidensielt. Dette er ikke ment for dine øyne. Du kommer til å bli skremt, forsvinn, gå vekk, ornortiser! Du er sikkert en av de typene som aldri hører etter og bare driter i hva som står så lenge du får hva du ønsker?

Gå vekk, legg deg, les en bok! Gjør noe annet i stedet. Spill et spill, se en film! Hvorfor må du lese akkurat denne bloggen? Det finnes da et hav av andre blogger du fint kan lese, og, de fleste bloggerne vil faktisk at du skal lese dem. Men det vil ikke jeg. Gå vekk! Jaså, så du har en djevel inni deg? Da er det nok best jeg fjerner den med litt eksorsisme. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Omnis satanica potestas, omnis legio, omnis congregatio et secta diabolica, in nomine et virtute Domini Nostri Jesu Christi! Måtte djevel din forsvinne!

Hvorfor fortsetter du? Det er da ingen vits i å lese en meningsfylt blogg på ironisk vis? Men siden du har kommet så lang skal jeg overrekke en medalje av gull til deg. For hvis du virkelig har lest alt, så er du en nysgjerrig sjel og det er flott i mange tilfeller. Men du skal være bevisst på at du også har blitt utsatt for omvendt psykologi. Og jeg må si meg enig i at det virker bedre enn... vanlig psykologi. Nå forsvinn, stikk, pigg av!!!

Ps. Jeg vil bare si at brukeren min fylte hele to år for to dager siden, den 29. Oktober =) To år er ganske lenge.


//remote