Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Om noen skitne drømmer #ÐR34M$

Skrevet av remote den 2 mars 2017 klokken 21:29
Dette innlegget er kategorisert under: Stafettbloggen

Tittelen er dessverre clickbait, men jeg håper ingen av dere går skuffet fra dette. Jeg drømmer om mye rart (det som man gjør om natten), og det meste av det vil forurolige de fleste. Men en ting drømte jeg her forleden dag: at jeg prøvde Nintendo Switch.

For alle som har sett Inception, begynner man bare plutselig et sted uten å spørre seg hvordan man kom dit. I drømmen stod jeg et eller annet sted og holdt i Switch i håndholdt modus. Så kom jeg skarpsindig på at man kan koble av spakene fra skjermen. Jeg lette etter knappene som lar meg ta dem av, og det gjorde jeg. Det var en herlig følelse. Jeg drømte ikke mer om Switch, dessverre, men dette er da noe. Så kom plutselig en toppløs Ivar Dyrhaug inn i rommet med en buttplug i hver hånd, men da sluttet drømmen til min forargelse.

Å drømme om Switch sier ganske mye om hvor mye jeg har sett fram til dagen i morgen. Det er lenge siden jeg har kjent på så mye barnlig glede som ved Switch. En god forsterker er selvsagt Zelda, som jeg nå kan ta med meg hvor jeg vil. Akkurat som drømmene mine.

Det var det filosofiske hjørnet. Jeg skal korrespondere mer om mine opplevelser med både Switch og Zelda i dagene som kommer på forumet, enten dere vil det eller ikke. Et sentralt spørsmål er om Breath of the Wild kan måle seg med Ocarina of Time. Kanskje det er verdens beste spill. Det går jeg og drømmer om.

Jeg skal ikke hale ut tiden deres. Dette er forresten min 163. blogg, fordelt over ti år. På gjensyn.

HQ