Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

2Fast 2Furious - Motorveier og svidd gummi #VÅR

Skrevet av sideswipe den 15 april 2017 klokken 15:57

Er skuffet over min latskap og dere!(unntatt SirThomas) så det hadde virkelig ikke gjort noe om noen sjekket ut reglene.

Skjønner at man bare følger med på temaet og oppsummeringen.

Det er vår og øvelseskjøringen er i gang. I den anledning passer det bra å anmelde den andre Fast and The Furious filmen da svidd gummi er en sentral del av våren for ungdommen.

Rollegalleriet består av Paul Walker(Brian O' Conner), Tyrese Gibson(Roman Pearce), Eva Mendes(Monica Fuentes), Ludacris(Tej) og Cole Hauser(Carter Verone)

Brian lever livet fullt ut etter hendelsene i den første filmen. Han blir med i gateløp når muligheten byr seg. Dette fører også til at Brian igjen blir blandet inn i politiets saker og han gjenforenes med en tidligere "kompis" i kampen mot en narkotikabaron.

Enerens verdier er fortsatt en del av grunnmuren, men toeren tør fortsatt å lufte "nye" ideer som kanskje ikke verdsettes av alle.

Kjemien mellom Paul og Tyrese er til å ta og føle på. Det er langt fra en gang man får høre et gullkorn komme ut av Tyrese sin munn da han stadig kommer med spydige kommentarer som gjør det omtrent "umulig" å holde latteren inne.

Bilene er like råe og simple som i eneren, men det er vel noe av det som definerer serien for min del.

Fast And The Furious serien har noe av den "beste" musikken, fordi jeg simpelthen bare kan legge til sangene i min spilleliste og høre på dem i evigheter før jeg går lei(legg ned høygaffelene, har ikke sagt noe stygt om LOTR eller The Hobbit).

Det er mange minneverdige sekvenser i filmen og en av dem påpekte Xtord i min forrige anmeldelse. Heftige stunt har ikke helt nådd dagens Fast And The Furious høyde, men det betyr ikke at man ikke finner minneverdige øyeblikk. Da Paul Walker har gjort en god del av de feteste øyeblikkene helt selv.

Dette var kanskje ikke det man håpet på, hvis man ville ha mer av gatemiljøet, men man kan ikke benekte at filmen har en veldig god dose med underholdning.

Alt i Alt 8/10

+Rollegalleriet, god underholdning, nye karakterer
-mesteparten av den originale rollebesetningen er fraværende

Min drømmebil: Toyota Supra(års modell 94/99)