Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night får Classic Mode i januar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Julen varer lenge, og det skjer ikke så mye på spillfronten på denne tiden av året. Derfor er vi spesielt glade for gratis oppdateringer i januar, og en sånn en får vi i form av en Classic Mode, som tilføyes til Bloodstained: Ritual of the Night.

"Classic Mode brings back old-school gameplay as you fight through five levels of demons and challenge Gebel's deadly bosses," skriver utvikleren på Twitter om oppdateringen, som for øvrig er gratis.

Har du enda ikke prøvd det Castlevania-inspirerte spillet er det masser av muligheter, da spillet er tilgjengelig på PC, Xbox One, PS4, Switch og nå også mobil.

Bloodstained: Ritual of the Night

Relaterte tekster

0
Bloodstained: Ritual of the NightScore

Bloodstained: Ritual of the Night

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Den åndelige oppfølgeren til de klassiske Castlevania-spillene er endelig lansert. Kan Igarashis Kickstarter-spill heve seg over mengden av nyere metroidvania-spill?Loading next content