Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night-trailer sammenligner grafikken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det blir ofte mye bråk når AAA-spill vises frem noen år før lansering, for utviklerne og markedsføringsavdelingen har som regel valgt å pynte litt på spillene slik at de ser ut slik som utviklerne håper å få dem til slutt. Dermed ender man ofte opp med diskusjonen om vi som spillere blir lurt av nydelig grafikk og om sluttproduktet er mindre pent. Slike teknikker har dog ikke mange mindre studioer råd eller tid til, så de må bare vise spillet slik det er på spesifikke tidspunkt. Heldigvis fører dette ofte til imponerende fremgang.

Se bare på Bloodstained: Ritual of the Night. Koji Igarashi og gjengen har nå gitt oss en trailer som sammenligner hvordan fjorårets demo så ut og hvordan det ser ut nå. Man trenger ikke en enorm og god skjerm for å se forskjellen for å si det slik, og forhåpentligvis blir presentasjonen bare enda bedre før spillet slippes i sommer.

HQ
Bloodstained: Ritual of the Night

Relaterte tekster

0
Bloodstained: Ritual of the NightScore

Bloodstained: Ritual of the Night

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Den åndelige oppfølgeren til de klassiske Castlevania-spillene er endelig lansert. Kan Igarashis Kickstarter-spill heve seg over mengden av nyere metroidvania-spill?Loading next content