Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

B&O Beosound Stage

B&Os mer tilgjengelige lydplanke er en utfordrer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Bang & Olufsen er i ferd med å diversifisere porteføljen sin. Mens de for bare et tiår siden først og fremst var kjent som en produsent som lanserte TV-er til tusenvis av pund og høyttalere til omtrent det samme, har spesielt Beosound og Beoplay revitalisert merkevaren, og selv om de fortsatt er dyrere enn de fleste konkurrerende modeller, gjør de den mer tilgjengelig enn noen gang før.

HQ

Det bringer oss til Beosound Stage, B&Os forsøk på å nå flere stuer med en mer prisbevisst lydplanke. Mens Theatre koster over £ 6000 og representerer en slags "gammeldags" Bang & Olufsen som appellerer til et stadig mindre publikum, er Stage mer for den vanlige mannen.

B&O Beosound StageB&O Beosound Stage
B&O Beosound StageB&O Beosound Stage

Ved første øyekast er det imidlertid vanskelig å se forskjellen på omtrent £ 4500 mellom de to lydplankene. Ja, hvis du velger Natural eller Black Anthracite farger, så er det avgjort klart, og det er vanskelig å se hvorfor B&O til og med produserer disse Harman Kardon-lignende modellene, men Gold Tone, Bronze Tone og spesielt Smoked Oak oser den samme varmen av utsøkt luksus som selv en produsent som Sonos rett og slett ikke kan gjenskape. Med andre ord, B&O "har det fortsatt", de klarer fortsatt å skape en øyeblikkelig lengsel, forbindelse og "kjøp meg" -faktor ved å blande industrielle og naturlige materialer uten å gå på kompromiss med en sentral visjon. Bravo.

Dette er en annonse:

Det er fire 4-tommers basshøyttalere, fire 1,5-tommers mellomtonehøyttalere og tre ¾-tommers diskanthøyttalere. Sammen med de 11 forsterkerne gir dette et lydnivå på litt over 100 dB og støtter moderne formater som Dolby Atmos. I tillegg bruker den eARC, så det hele er helt sømløst å sette opp, og det er også en Ethernet-port for kablet tilkobling. I virkeligheten er det imidlertid ganske forfriskende at hvis du ikke vil sette opp Stage i en app, kan det faktisk bare være en lydplanke via HDMI-tilkoblingen uten at du trenger å rote med mye mer enn det. Det er imidlertid ganske solide EQ-innstillinger og balansering via appen, og oppdatering og vedlikehold er også enkelt.

Det høres desidert utmerket, også. B&O har for vane å produsere denne spesielle varme lyd signatur gjennom sine høyttalere, og det er her i Stage også. Nei, den kan ikke erstatte et trepunktsoppsett med lydplanke, sub og satellitter alene, men hvis du av en eller annen grunn vil nøye deg med bare en lydplanke, fungerer dette glimrende.

Satellitt-tingen er også litt av en begrensning, da Stage ikke tillater tilkobling av ekstra høyttalere i et surround-oppsett. Det er litt synd, ettersom kundene sannsynligvis ønsker å starte med Stage, og deretter muligens legge til mens de går, men du kan ikke gjøre det.

Dette er en annonse:

Akkurat nå kan du kjøpe en Sonos Arc for i underkant av £ 900, som er under halvparten av hva du betaler for Stage i Smoked Oak. Så ja, du betaler fortsatt langt, langt mer for en B&O-artikkel enn et annet gjennomsnittlig "high-end" alternativ, pluss at Sonos Arc er spesialbygd for å tillate deg å legge til ekstra dimensjoner i lydbildet mens du går. Men det er her du som anmelder må bringe en x-faktor inn i spillet, som er estetikken, byggekvaliteten og den varme, skarpe lyden som B&O gjør så uendelig bra. Det er vanskelig å beskrive, men Stage har personlighet, holdning og er så uendelig mye mer spennende enn en lignende industriell lydplanke fra produsent x, y og z. Nei, du får ikke den slags mer her hvis du ser på spesifikasjonene alene, men du får det ... vel, noe annet. Og det er mer enn nok.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content