Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Bob's Burgers Movie (Disney+)

Bob's Burgers- og Arrested Development-skuespiller arrestert for Capitol-stormingen

Jay Johnston siktet for å ha lagt hindringer i veien for tjenestemenn, i tillegg til flere mindre forseelser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

<a href="https://www.nbcnews.com/politics/justice-department/feds-charge-bobs-burgers-arrested-development-actor-jan-6-capitol-riot-rcna88135>NBCNews</a> forteller at Jay Johnston, skuespilleren som blant annet har medvirket i Bob's Burgers, Arrested Development og Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, har blitt arrestert for påstått tilknytning til Capitol-opptøyene 6. januar 2021.

HQ

Opptøyene fant sted etter at Trump tapte presidentvalget i USA i 2020, og tilhengerne hans stormet Capitol-bygningen. De trengte seg inn på senatorenes kontorer og forsøkte å trenge seg videre inn i bygningen før de ble stoppet av myndighetene.

Johnston var en av hundrevis av opprørere i Capitol-bygningen, og ble identifisert av etterforskere på nettet. Han er siktet for å ha hindret tjenestemenn i å opptre under uroligheter, i tillegg til flere mindre forseelser.

Mer enn 1 000 personer er arrestert i forbindelse med disse angrepene, og flere hundre forventes å bli arrestert i løpet av kort tid, så det er ikke umulig at flere kjente navn havner i håndjern.

The Bob's Burgers Movie (Disney+)

Relaterte teksterLoading next content