Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3 blir penere på PlayStation 5 og Xbox Series med en gang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Gearbox endelig bekreftet at Borderlands 3 vil pusses opp på PlayStation 5 og Xbox Series for en måned siden fikk vi mange gode nyheter, men skuffende nok kunne de ikke si noe om når oppgraderingene ville være klare. Dette har vi nå fått svar på.

Utviklerne har nemlig gitt oss den gledelige nyheten at Borderlands 3 sine PS5- og Xbox Series-oppgraderinger vil være klare med en gang konsollene lanseres her til lands henholdsvis den 19. og 10. november. Dermed kan vi se frem til å kose oss i 4K og 60 bilder i sekundet på de kommende konsollene fra første stund, og som nevnt i artikkelen jeg viser til over vil alle som allerede eier spillet på dagens konsoller få disse nye utgavene helt gratis.

Borderlands 3

Relaterte tekster

1
Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Borderlands 3 er endelig her, og Odd Karsten som er skikkelig Borderlands-fan har nå spilt igjennom det. Lever det opp til forventningene?

0
Borderlands 3 er gratis på PC

Borderlands 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det ante meg at Epic Games hadde noe spennende på gang da de ikke ønsket å avsløre hva det neste gratisspillet på Epic Games Store ville bli forrige torsdag, og det viser...



Loading next content