Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3 kan endelig spilles på tvers av PC, Xbox og Stadia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kort tid etter at Blizzard bekreftet at Overwatch straks ville få cross-play gjorde Gearbox det samme for Borderlands 3, så da passer det godt at de følger hverandre hva offentliggjøringen angår også.

For nå har en ny oppdatering blitt tilgjengelig i Borderlands 3, og den gjør slik at PC-, Stadia- og Xbox-eiere kan spille sammen takket være støtte for cross-play. Som kjent er altså ikke PlayStation inkludert etter "ønske fra utgiveren".

Borderlands 3

Relaterte tekster

1
Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Borderlands 3 er endelig her, og Odd Karsten som er skikkelig Borderlands-fan har nå spilt igjennom det. Lever det opp til forventningene?

0
Borderlands 3 er gratis på PC

Borderlands 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det ante meg at Epic Games hadde noe spennende på gang da de ikke ønsket å avsløre hva det neste gratisspillet på Epic Games Store ville bli forrige torsdag, og det viser...Loading next content