Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Brawlhalla

Brawlhallas 2023-sesong vil inneholde en premiepott på 1 million dollar

Og det starter i februar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har skissert en haug med planene for Brawlhallas konkurransesesong 2023. Satt til å starte neste måned 3. februar når vintermesterskapet starter, blir vi fortalt i en pressemelding at sesongen vil inneholde både online og offline arrangementer, og at den vil inneholde en premiepott på 1 million dollar i løpet av året.

Det sies at i løpet av året vil spillerne kunne konkurrere i fire online sesongmesterskap, med de beste spillerne fra hvert mesterskap som kvalifiserer seg til en personlig Seasonal Royale som holdes i Atlanta, Georgia.

For å gå sammen med sesongmesterskapet, vil det også være ytterligere tre LAN-arrangementer i løpet av året, selv om finere detaljer knyttet til hver av disse vil komme på et senere tidspunkt.

For å avslutte året vil være Brawlhalla World Championship, som finner sted i november. Ytterligere informasjon om dette er ennå ikke kunngjort.

Når vintermesterskapet sparkes i gang i februar, vil du kunne få med deg spenningen direkte her.

Brawlhalla

Relaterte tekster

0
Brawlhalla blir mobilspill

Brawlhalla blir mobilspill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går avholdt Ubisoft deres Ubisoft Forward-presentasjon, hvor vi som forventet ble introdusert for masse nyheter om selskapets kommende spill. Og selv om eventet...

0
Rayman inntar Brawlhalla i november

Rayman inntar Brawlhalla i november

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

En rekke slåssespill liker å ha figurer fra andre franchiser i figurutvalget sitt, men Ubisofts Brawlhalla har holdt seg unna noe slikt. Frem til nå. Det franske...

0
Ubisoft kjøper Brawlhalla-studioet

Ubisoft kjøper Brawlhalla-studioet

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Blue Mammoth sitt Brawlhalla har fått en meget god start på Steam med godt over fem millioner personer som har prøvd Early Access-utgaven. Slikt går ikke upåaktet hen hos...Loading next content