Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare sin siste utvidelse offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Infinity Ward avslørte utvidelsesplanene for Call of Duty: Infinite Warfare sa de at det ville komme fire stykker, og nå har turen snart kommet for den aller siste.

Utvidelsen heter Retribution, og vil komme til PlayStation 4 den 12. september. Multiplayermessig vil den blant annet inkludere fire nye kart:

Carnage: en post-apokalyptisk racingbane på California-kysten. Som du kan tenke deg byr en racingbane på en rekke plasser hvor man kan se langt foran seg, men lar også dere som liker nærkamp bedre leke dere i nærheten av noen farlige feller i omgivelsene. Utviklerne kan blant annet fortelle at det vil være en brannfelle som kan aktiveres av spillerne.

Heartland: simulasjonskart blir stadig vanligere i skytespill, og Heartland er et eksempel på dette. Her vil lagene møte hverandre i simuleringen av en amerikansk småby. Sjansen er uansett stor for at du vil kjenne igjen byen. Det er nemlig en ny utgave av Call of Duty: Ghosts sitt Warhawk-kart.

Altitude: er et kjøpesenter med noen ganske farlige stup på kanten av seg. Kartet er av det klassiske typen hvor midten er ganske åpen, noe som gjør det relativt lett å flanke fienden.

Depot 22: virker å være et kart for dem med gode reflekser. Basen er et middels stort kart delt inn i tre veier, men den tette bebegyggelsen gjør det også for en god plass for dere som er gode på wall-running og skyting, særlig siden tog som går rundt banen vil gi deg noen overraskende muligheter i ny og ne.

Når det kommer til zombie-delen heter denne The Beast From Beyond, og gir et gjensyn med Willard Wyler. Denne gangen har han fanget oss i en forlatt militærbase på en isplanet. Da er det godt planeten er fylt med nye våpen, feller, og en rekke andre ting vi kan bruke mot de udøde.

HQ
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite WarfareCall of Duty: Infinite WarfareCall of Duty: Infinite WarfareCall of Duty: Infinite Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content