Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile får Masters-turnering med 100,000 dollar i premiepotten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Call of Duty: Mobile har faktisk etablert seg godt på esportscenen, og den neste turneringen har nettopp blitt avslørt.. Call of Duty: Mobile - Masters heter begivenheten, som finner sted i midten av juni, og det vil være en samlet premiepott på 100,000 dollar, som fordeles mellom de to turneringene i henholdsvis Nord-Amerika og Europa.

Turneringene vil i begge regioner inneholde 16 lag, som kjemper i et ligasystem over fem uker. Etter den tiden vil de øverste åtte lagene kvalifisere seg til deres respektive regions Masters Finals. Vinnerne her kvalifiserer seg så til verdensmesterskapet senere på året.

Hvilke lag som får lov til å delta i denne Masters avgjøres av deres plasseringer i fjorårets regionale turneringer samt de individuelle spillernes resultater. Det er dog også en mulighet for å kvalifisere seg gjennom Masters Open Qualifier, som finner sted den 29. til 30. mai. Inntil videre har vi derfor ikke en lagliste.

Call of Duty: Mobile - Masters går i gang 14. juni, og det vil være kamper hver mandag frem til den 12. juli. Informasjon om de senere Masters Finals vil bli avslørt på et senere tidspunkt, men vi kan se det hele her.

Call of Duty: Mobile

Relaterte teksterLoading next content