Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile frister med fansens favoritter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Call of Duty-spillene er kjente for sine følsomme kontroller og fokus på intens action, så fansen har ofte endt opp med å være ganske skeptiske de gangene Activision har forsøkt å gjøre serien populær på mobiler. Dette ønsker de å gjøre noe med denne gangen.

Activision og Tencent har avduket Call of Duty: Mobile, et free-to-play-spill for Android og iOS som virkelig sikter seg inn mot fans av serien. Noe av det selskapene fokuserer mest på i traileren og pressemeldingen vi har fått er nemlig at spillet vil by på klassiske kart som Crash, Firing Range, Frontline, Hijacked, og Nuketown mens vi løper rundt med velkjente våpen fra franchisen i Team Deathmatch, Search and Destroy, Free-for-All, Frontline og noen foreløpig uannonserte moduser i den multiplayer-dedikerte opplevelsen.

I motsetning til konsollutgavene vil Mobile bruke Unity-motoren, men vi loves uansett fremragende grafikk og seriens vanlige muligheter til å tilpasse figuren vår på en rekke måter. Dette blir vel et av områdene hvor vi kan forvente å se mikrotransaksjonene virkelig komme til syne, men siden de nekter å kommentere dette enda kan vi bare spekulere. Da kan vi jo samtidig lure på om traileren hinter til at spillet også vil ha en horde-modus med glimtet av monsteret inni der.

Om dette høres interessant ut kan du registrere deg her i håp om å få prøve Call of Duty: Mobile før de fleste andre en gang senere i år.

HQ
Call of Duty: Mobile
Call of Duty: MobileCall of Duty: MobileCall of Duty: Mobile

Relaterte teksterLoading next content