Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile knuser Mario Kart med 100 millioner nedlastninger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2019 har vært, og virker å bli, et meget godt år om du liker å spille på mobilen eller tableten. Med rekordsettere som Harry Potter: Wizards Unite og Mario Kart Tour var det vel få som kunne toppe det hele. Helt til Activision slapp et nytt Call of Duty selvsagt.

I forrige uke kunne Activision skryte av at Call of Duty: Mobile hadde blitt lastet ned over 20 millioner ganger, men jeg forstår nesten ikke hvorfor Sensor Tower tok seg bryet med å rapportere dette når tallet bare har fortsatt å stige enormt. Nå kan nettsiden nemlig fortelle at Call of Duty: Mobile har blitt lastet ned over 100 millioner ganger denne første uken, noe som betyr at det har knust Mario Kart Tour sin tidligere rekord på 90 millioner. ST, via Reuters, setter dette i perspektiv med å avsløre at det er tidenes beste start for et mobilspill. Til sammenligning ble PUBG, Fortnite og Apex Legends lastet ned henholdsvis 26.3 millioner, 22.5 millioner og 25 millioner ganger i sine lanseringsuker.

Suksessen er visst ikke ufortjent heller, for av det jeg hører er Call of Duty: Mobile et meget bra spill. Har du lastet det ned? Hva synes du eventuelt?

Call of Duty: Mobile

Relaterte teksterLoading next content