Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty: Modern Warfare II nærmest bekreftet for høsten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har lenge vært en ganske åpen hemmelighet at årets Call of Duty vil være en oppfølger til 2019s Call of Duty: Modern Warfare, og det faktum at vi fortsatt må vente en liten stund på selve avdukingen stopper ikke Activision fra å nærmest bekrefte ryktene.

Activision Blizzard har offentliggjort finansrapporten for kvartalet som gikk, og der står det følgende om årets CoD:

"Utviklingen av dette årets premium og Warzone-opplevelse ledes av Activision sitt berømte Infinity Ward-studio. Laget jobber på den mest ambisiøse planen i franchisens historie, med industriledende innovasjon og er satt i en bredt appellerende del av franchisen."

Infinity Ward sin best likte og mest kjente serie er uten tvil Modern Warfare, og studioets ertende melding på Twitter hinter tilsynelatende også til det:

"A new generation of Call of Duty is coming soon.

Stay frosty."

Kanskje leser jeg litt mye i det siden vi er ganske sikre på hva det er snakk om, men dette virker helt klart som en referanse til Derek "Frost" Westbrook fra Call of Duty: Modern Warfare 3. Uansett hva må vi nok vente til april eller mai før vi får den første traileren til Call of Duty: Modern Warfare II.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterte teksterLoading next content