Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard sin historie virker bra i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som vanlig høres det ut som om flesteparten av dere i hovedsak er spent på multiplayerdelen av årets Call of Duty-spill, men personlig har gleder jeg meg ofte mye til historiedelen også. Call of Duty: Vanguard er intet unntak.

Særlig siden Sledgehammer nå har gitt oss en trailer fra spillet som utelukkende fokuserer på historien. Her får vi en kort introduksjon av de fem hovedkarakterene, samt slemmingen Heinrich Freisinger mens det i kjent stil serveres imponerende eksplosjoner, heseblesende action og dramatiske øyeblikk over en lav sko.

HQ
Call of Duty: Vanguard

Relaterte tekster

4
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aldeles nydelig grafikk, lyd og musikk blander seg sammen med en grei historie, gigantisk multiplayer og artig Zombies for å forhindre at årets spill ikke føles som om kua er melket helt tørr.Loading next content