Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard Zombies vises frem i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter å i hovedsak ha fokusert på multiplayeren den siste tiden ga Sledgehammer oss den første historiefokuserte traileren fra Call of Duty: Vanguard på mandag, noe som betyr at det bare er én del vi ikke har sett fra spillet enda. Dette vil endre seg i morgen.

Activision avslører at de første detaljene og klippene fra Call of Duty: Vanguard sin Zombies-del vil offentliggjøres klokken 17 den 14. oktober, altså i morgen. I mellomtiden får vi bare nøye oss med å vite at Vanguard blant annet introduserer demoner i tillegg til zombier. Akkurat hvordan dette vil påvirke den elskede modusen får vi vite på torsdag.

Call of Duty: Vanguard

Relaterte tekster

4
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aldeles nydelig grafikk, lyd og musikk blander seg sammen med en grei historie, gigantisk multiplayer og artig Zombies for å forhindre at årets spill ikke føles som om kua er melket helt tørr.Loading next content