Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone Mobile

Call of Duty: Warzone Mobile er endelig i Norge

For en gangs skyld er vi noen av de første som får tilgang til et spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Litt over et år har gått siden Activision annonserte Call of Duty: Warzone Mobile, men som forventet har gigantselskapet valgt å teste det i noen få utvalgte steder før selve lanseringen. Norge er vanligvis ikke blant de første i slike rekker, så dette er jo litt moro.

HQ

Nå har nemlig Call of Duty: Warzone Mobile blitt lansert på App Store og Google Play for henholdsvis iOS og Android. Dette er altså ikke den "ferdige" utgaven, men det selskapet velger å kalle Limited Release-versjon som skal få flere moduser, funksjoner og forbedringer etter hvert. Mesteparten av hva du forventer fra det ultrapopulære battle royale-spillet er likevel tilgjengelig allerede nå, så det er ikke rart at spillertallene allerede er ganske høye selv om dette bare er tilgjengelig i Argentina, Chile, Sverige og Norge.

Call of Duty: Warzone Mobile

Relaterte teksterLoading next content