Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Smite

Camelot-kongene er dine (Smite) verdensmestere

Etter ni år, og ni Worlds-opptredener, får CaptainTwig endelig en ring.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Smite World Championship er avsluttet, og dette betyr at sesong 9 av konkurransespill er i bøkene. Etter et år med spill, kom det hele ned til en grand finale kamp i går kveld da Camelot Kings tok på Tartarus Titans, og etter en svært dominerende viser på hele Worlds, laget som endte opp med å løfte trofeet var Kings.

Kings beseiret Titans 3-0 i finalen, og tapte til slutt aldri et eneste kart over hele Worlds Playoffs-braketten. Denne seieren har sett en ny verdensmester kronet, og ser endelig jungler Benjamin "CaptainTwig" Knight få en verdensring etter å ha deltatt og konkurrert i alle ni verdensmesterskapene som førte opp til denne.

Med dette i bøkene vil alles øyne være rettet mot sesong 10 av Smite Pro League, som vi uten tvil vil høre mer om i de kommende ukene og månedene.

Smite

Relaterte teksterLoading next content