Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Street Fighter 6

Capcom forventer å selge 10 millioner Street Fighter 6-eksemplarer

President Haruhiro Tsujimoto tror sekseren kan slå forgjengeren i salg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom fyller 40 år i 2023, og selskapet lever i en tid med stor suksess og en lovende fremtid. Resident Evil, Monster Hunter... Capcoms IP-er fortsetter å selge etter hver utgivelse, og president Haruhiro Tsujimoto snakket med Famitsu om skiftet mot digitalt salg, utvidelser av eksisterende titler og utsiktene for det globale markedet.

Men akkurat nå er selskapets fokus på sitt neste kampspill, Street Fighter 6, som kommer ut 2. juni. Med denne nye delen håper Capcom å forbedre merittlisten til Street Fighter V, som har solgt 7 millioner eksemplarer siden utgivelsen i 2016. Med SF6 forventer de å selge minst 10 millioner.

"Street Fighter V har allerede solgt over 7 millioner eksemplarer, så hvis vi kan bruke vår digitale salgserfaring, bør vi kunne sikte mot 10 millioner eksemplarer med det neste spillet. Det er derfor vi prøver å gjøre alt vi ikke kunne gjøre før med Street Fighter 6 - det er derfor vi er der vi er i dag."

Hva tror du, kan Street Fighter 6 nå 10 millioner eksemplarer i løpet av hele livssyklusen?

Street Fighter 6

Relaterte tekster

1
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Velkommen, nye spillere! Alle er invitert til lanseringen av slåssespillsjangerens nye standard.Loading next content