Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Carrie Fisher får endelig sin stjerne på Hollywood Walk of Fame

Og den 4. mai, intet mindre.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går, mens Star Wars-fans ikke hadde noen nye film- eller TV-seriekunngjøringer på vei, var 4. mai fortsatt verdt å feire da den avdøde og elskede skuespilleren Carrie Fisher mottok sin posthume stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Vi rapporterte om kunngjøringen om at Fisher fikk sin Hollywood-stjerne i forrige måned, og nå er den dagen kommet. Fisher ble hedret av datteren Billie Lourd og hennes mangeårige medspiller Mark Hamill, som holdt en tale han hadde forberedt kort tid etter hennes død i 2016. En stor gruppe Star Wars-fans fikk også selskap av R2-D2, C-3PO, et par Stormtroopers, J.J. Abrams og Lucasfilm-president Kathleen Kennedy.

"Det er trist at hun ikke er med oss i dag - det ville ha gjort det perfekt - men hun ville ikke ønsket at vi skulle være triste. Hun ville ønsket at vi skulle ha det gøy, hun ville ønsket at vi skulle le," sa Hamill på arrangementet.

Takk, Reuters.

Dette er en annonse:
Carrie Fisher får endelig sin stjerne på Hollywood Walk of Fame


Loading next content