Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cassette Beasts

Cassette Beasts ser nydelig ut i ny trailer

Det kommer til PC i slutten av april og deretter til Switch og Xbox i sommer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Bytten Studio og Raw Fury satser hardt på retro-nostalgi i deres kommende Cassette Beasts. Det ser ut som et klassisk turbasert RPG med en åpen verden og pen pikselgrafikk, men som navnet tilsier er kassetter en viktig del av konseptet.

Dette innebærer å ta med deg din trofaste Walkman inn i kampene. Du samler monstre, som deretter kan kombineres for å skape nye og kraftigere varianter. Her er den offisielle beskrivelsen:

"Velkommen til New Wirral, en avsidesliggende øy bebodd av merkelige skapninger du bare har drømt om, mareritt du forhåpentligvis ikke har og en gjeng modige folk som bruker kassettbånd til å forvandle seg for kamp. For å finne en vei hjem må du utforske hver tomme av øya, og spille inn monstre til dine trofaste kassettbånd for å få sine evner!"

Nå har vi fått en helt ny trailer med en utgivelsesdato for Cassette Beasts, og den avslører at spillet lanseres på PC 26. april. Det lanseres også på Switch og Xbox i løpet av sommeren.

HQ
Cassette Beasts
Cassette BeastsCassette Beasts
Cassette BeastsCassette Beasts
Cassette BeastsCassette Beasts

Relaterte teksterLoading next content