Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Chernobylite

Chernobylite forlater Early Access i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overlevelsesskrekkspillet Chernobylite har lenge vært i Early Access, men nå har vi endlig fått et såkalt lanseringsvindu for denne Farm 51-tittelen. Early Access-utgaven ble meget godt mottatt og vi ser derfor fram mot at spillet får en offisiell lansering.

Chernobylite kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One i løpet av juni, samt PlayStation 5 og Xbox Series senere i år. Som spillets navn antyder utspilles eventyret i Tsjernobyl og bygger i høy grad på rollespillmekanikker. Historien er ikke-lineær med masser av valg og konsekvenser. Fokuset ligger på skrekk og overlevelse når du forsøker å overleve i denne radioaktive ødemarken med få ressurser.

Du kan se den seneste traileren nedenfor.

HQ
Chernobylite

Relaterte tekster

1
Her er den nye teaseren til Chernobylite

Her er den nye teaseren til Chernobylite

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det første livstegnet fra The Farm 51 sitt nye skrekkspill, Chernobylite, dukket opp i fjor, men så hørte vi ikke noe mer. Før nå. For nå har The Farm 51 nemlig sluppet...Loading next content