Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Chivalry: Medieval Warfare

Chivalry: Medieval Warfare til PS4 og Xbox One i jula

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne vi melde at Torn Banner Studios, skaperene av Chivalry: Medieval Warfare, har registrert et nytt spill kalt Mirage: Arcane Warfare. Foreløpig har de dog ikke sagt noe offisielt om det prosjektet. Det de derimot har sagt noe om er fremtiden til Chivalry.

Nå kan de nemlig avsløre at spillet vil komme til Playstation 4 og Xbox One den 1. desember. Kjøper du den vanlige utgaven vil du måtte betale rundt 150-200 kroner. Ønsker du å få med tilleggspakkene Barbarian Character Pack, Marauding Arbiter Pack, Inquisitive Dreadnaught Bundle og Barbarian Weapon Pack må du betale rundt 250-300 kroner tilsammen.

I motsetning til de eldste konsollene vil disse utgavene Horde Mode som lar dere kjempe mot bølger av fiender.

Relaterte tekster

0
GR Live spiller Chivalry: Medieval Warfare

GR Live spiller Chivalry: Medieval Warfare

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dagens sending av Gamereactor Live skal vår vert Dóri ta en tur tilbake til 2014, for mannen har tydeligvis fått ridderabstinenser. Forklart på en tydeligere måte skal...Loading next content